Niko Muurinen – Hieronnan opettaja & naprapaatti

Tervehdys!

Olen Niko Muurinen, hieronnan opettaja ja naprapaatti. Turun Hieronta-Akatemiassa olen toiminut hierojan ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa sekä peruskoulutuksessa kouluttajana vuodesta 2017. Lisäksi pidän syventäviä kursseja koulutetuille hierojille ja muille terveyden- ja hyvinvoinnin parissa työskenteleville ammattilaisille.

Terapeuttina minulle on tärkeintä jokaisen asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen ja oikean hoitopolun löytäminen juuri sinun vaivallesi. Seuraan aktiivisesti alan kehitystä ja pyrin työssäni hyödyntämään uusinta tutkimusnäyttöä.

Monesti minulta kysytään, että mitä käytännössä vastaanotollani tapahtuu. Karkeasti ensimmäinen hoitokäynti Napra Clinicillä voidaan jakaa kolmeen osaan:

1.    Haastattelu & tutkiminen

Hoitokäynti alkaa asiakkaan kuvaaman vaivan syyn selvittämisellä. Haastattelun ja testien perusteella pystytään usein saamaan selville mistä kudosrakenteista vaiva on peräisin. Hoitokustannukset minimoidaan ja asiakas saa nopeimmin apua, kun tiedetään mitä hoidetaan. Haastattelu ja tutkiminen vievät vastaanottoajasta 5-15 minuuttia.

2.   Hoitaminen

Käyttämiäni manuaalisia hoitomuotoja ovat muun muassa hieronta, lihaskalvotekniikat, nivelten mobilisaatio ja manipulaatio. Lisäksi tarvittaessa voidaan käyttää lämpö- ja sähköhoitoja. Hoitomuodot valitaan asiakkaan vaivan mukaan yksilöllisesti. Varsinainen vaivan hoitaminen vie vastaanottoajasta 30-45 minuuttia.

3.  Kotihoito-ohjeet

Kivusta irtipääseminen vaatii usein myös omaa aikaa ja panostusta. Koti- tai kuntosaliharjoitteet opetellaan hoidon lopuksi, jolloin pystyt itse vaikuttamaan vaivasta toipumiseen. Kotihoito-ohjeiden antaminen vie vastaanottoajasta 5-15 min. Tarvittaessa liikkeiden ohjaus voidaan tehdä kuntosalilla.

Napra Clinicin vastaanotto sijaitsee Turun Hieronta-Akatemian tiloissa. Osoite on Humalistonkatu 17 a, 2 kerros.

Napra Clinicillä tärkein päämäärä on tehdä elämästäsi kivuttomampaa, kärsitpä sitten sormien pistelystä tai kipeästä selästä!

Tervetuloa!

NAPRA CLINIC – KIVUTTOMAN LIIKKUMISEN PUOLESTA

Kuvat: Arto Arvilahti